Posted inEgészségügy

A közösségi egészségügyi központ építése folyamatban van

Megkezdődött az építkezés a Pine Street Family Egészségügyi Központban, a Pine Street 140-ben, a Midtown Kingstonban.

Miután megnyílt, a központ, amelyet a családi Egészségügyi Intézet épít, várhatóan évente 8 000-10 000 beteget szolgál fel minden korosztály számára, függetlenül a Fizetési képességtől.

A Családegészségügyi Intézet és a Közép-Hudson Családegészségügyi Intézet 2007-ben egyesült. Az intézet azóta tovább bővítette a régió ellátáshoz való hozzáférését közösségi egészségügyi programok fejlesztésével, valamint az Ulster megyében képzett családi orvosok számának növelésével.

„Peter Buffett és a Novo Alapítvány nagylelkűsége révén sikerült újratervezni és teljesen újjáépíteni az épületet” -mondta Dr. David Mesches, a Mid-Hudson Család Egészségügyi Intézetének vezetője. „Ez azt fogja képviselni, hogyan integráljuk a viselkedési egészséget az alapellátásba, és hogyan kapcsolódunk a közösséghez. A Hudson folyó ezen oldalán szeretnénk gondoskodni a lehető legjobbról.”

A Pine Street Family Health Center elsődleges orvosi ellátást kínál minden korosztály számára, beleértve a megelőző ellátást, az oltásokat és a szűréseket, a női és férfi egészségügyi szolgáltatásokat, valamint a krónikus betegségek gondozását, valamint az integrált viselkedési egészségügyi ellátást. A szolgáltatások mindenki számára elérhetők lesznek, függetlenül a Fizetési képességtől.

A központ a többi Kingston csoporttal együttműködve közösségi programozást és wellness kínálatot is tart.

Az építkezés finanszírozását a Novo Alapítvány és az egészségügyi államtitkárság biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük