Posted inEgészségügy

A Felfedező Központ ünnepélyesen megtöri a gyermekek speciális Kórházának alapjait

Center for Discovery alapító vezérigazgatója Patrick Dollard nevezték látnok élete munkája a gyermekek fejlődési fogyatékos.

Pénteken helyi, állami és szövetségi tisztviselők ünnepélyesen törtek fel Rock Hillben a központ új speciális kórháza számára, amely Dollard szerint lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy visszatérjenek otthonukba és közösségeikbe.
„Ez lesz az egyik egy olyan országban, hogy nagyon kiértékelésén, illetve támogatja a családokat, hogy őrült válság idő, amikor azt mondták, hogy egy gyermek fogyatékos, de nem tudja, mit csináljon, reméljük, hogy ajánlatot” – mondta.

Charles Schumer amerikai szenátor hajtóereje volt a projektnek, és biztosította a finanszírozást, hogy valósággá váljon. Azóta támogatja, hogy először értesült a tervről.

„Ez nem csak az ide érkező gyermekek százait segítené, hanem milliókat is, akik szó szerint tanulnának abból, amit a felfedezési központból fedeztek fel, és terjesztenék világszerte. Tehát ez egy csodálatos jeladó; csodálatos lehetőség ” – mondta.

Az USDA 35 millió dolláros kölcsönt nyújtott a projekthez, amelyet Richard Mayfield volt állami igazgató vezetésével biztosítottak.

A központ által jelenleg foglalkoztatott 1700 ember mellett az új kórház további 400 embert foglalkoztat 150 építési munkával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük