Posted inEgészségügy

Garnet egészségügyi elnök-vezérigazgató nyugdíjba

Gránát egészségügyi elnök-vezérigazgatója Scott Batulis hétfőn bejelentette, hogy visszavonul hatékony január 1, 2022 után több mint 15 év szolgálati gránát, amely egészen tavaly nevezték Orange regionális és Catskill regionális egészségügyi központok.

A Garnet igazgatótanácsa hamarosan megkezdi a hivatalos keresési és kiválasztási folyamatot, és még ebben az évben új elnök-vezérigazgatót nevez ki. Batulis 2021 végéig marad a szerződése hátralévő részében, hogy biztosítsa utódjának zökkenőmentes átmenetét.

„Az elnök-vezérigazgatói poszt betöltése kihívást jelentő és kifizetődő út volt, és a 38 éves egészségügyi adminisztrációs pályafutásom csúcspontja” – mondta.

Mielőtt 2006-ban csatlakozott volna a Garnet Health-hez, Batulis közel 20 évet töltött a Healthelight Care System-nél, amelynek székhelye I9N St. Paul, Minnesota.

Batulis nézett vissza a teljesítmények az ő vezetése alatt, beleértve az első épület új kórház New York-ban a 25 év, az egyesülés, a Catskill Regionális Egészségügyi Központ, az egészségügyi rendszer szerepe abban, hogy Touro College, hogy Middletown, a teremtés, a Diplomás Egészségügyi Oktatási programok, a II. Szintű Trauma program, a növekedés Garnet-Egészségügyi Orvosok, a fejlesztés, a sürgős ellátás, valamint a sok minőségi díjat, mint Amerika 250 Legjobb Kórházak, Mágnes Ápolási megnevezése, továbbá al a Healthgrades Klinikai Kiválóság díjat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük