Posted inÜzleti

Felső 5 Ösztöndíj esszé versenyek az Egyesült Államokban

Kommunikált tartalom-rengeteg ösztöndíj van a hallgatók számára az Egyesült Államokban. Két fő típusból állnak: az államilag finanszírozott és a magántulajdonban lévő szervezetek által támogatott. Függetlenül attól, hogy a finanszírozási típus, szinte minden jelentkezési lapot igényel írásban egy rövid esszét leíró néhány tapasztalat vagy ad egy rövid áttekintést a kérelmező motivációja.

Még, vannak ösztöndíjak, amelyeket a hallgatók kizárólag az íráskészségükért kapnak. Vannak bizonyos trükkös feltételek, amelyeket követni kell az ösztöndíj megszerzéséhez. Néha ez lehet egy nagyon sajátos vagy alulértékelt esszé téma. Néha az írás típusa vagy stílusa.

Az esszéversenyek főbb jellemzői a következők:

A bírák nem férnek hozzá a kérelmezők személyes adataihoz. Tehát az elfogult döntések és a nepotizmus szóba sem jöhet.
Az ösztöndíj alapjai 500 dollártól több ezerig terjednek. Gyakran előfordul, hogy a versenyszabályok lehetőséget biztosítanak arra, hogy díjakat kapjanak az első három vagy öt legjobb írás szerzőinek.
A pályázóknak soha nem szabad olyan témákat választani, amelyek tetszenek. Általában van egy lista több javasolt témákról, amelyeknek a versenyzők munkáinak alapjául kell szolgálniuk.
A témák érintik az akut társadalmi problémákat, vagy valamilyen szempontot, amelyet az egyetem meg akar vizsgálni.
Így vagy úgy, a főiskolai felvételi vagy ösztöndíj esszék gyakran tartalmaznak általános történeteket és kliséket. A felvételi bizottság tagjainak több ezer szöveget kell olvasniuk, amelyek nem különböznek egymástól.

Ahhoz, hogy egyedi írást kapjon, amely többek között kiemeli a jelöltségét, menjen az EssayHub-ba, és rendeljen esszét. A szolgáltatás biztosítja a nulla plágiumot és a kiváló minőségű írást, amely megnyeri önnek azt a díjat, amelyet szeretne kapni.

Forrás: https://unsplash.com/photos/Ph2KD5qr7VQ

Phyllis F. McCarthy ösztöndíj a kiváló Íráskészségért
Ez egy ösztöndíj a juniorok és a középiskolás diákok számára. A pályázók a három javasolt téma közül választhatnak. A szószámnak 3000 szó alatt kell lennie. Az első helyezett 1000 USD egyszeri ösztöndíjat kap. A két befutó 50 dolcsit kap fejenként. A három díjnyertes esszét közzéteszik a honlapon és a blogon.

Szóval, hogyan lehet észrevenni egy hasonló történetek óceánjában? Ne feledje, hogy a díjért folytatott verseny magas. A válasz az, hogy sok pályázó extra segítséget kér a barátoktól és a profi íróktól. Például, akkor megy essayservice.com ahhoz, hogy néhány ötletet a szöveget, és kap egy jól megírt történet, hogy fog neked egy top jelölt.

Abraham Lincoln Brigade Archives Esszé Verseny
Ezt a versenyt George Watt nagy írónak szentelték. Először rendezett Abraham Lincoln Brigade Archives 1997-ben, a verseny később lett éves. A diákok a világ minden tájáról lehet alkalmazni, versenyeznek a díjat 1 000 USD.

Van egy egyedülálló rendszer a nyertesek elosztására. Az ösztöndíjak egy diplomás, három főiskolai hallgató és egy egyetemi hallgató. Mégis, minden nyertes kompozíció megjelenik. Érdemes tehát nemcsak a pénzügyi érdem, hanem a publikálás lehetősége miatt is versenyezni.

Jobb Üzleti Iroda Etikai Fáklya Írás Ösztöndíj
Ez a szervezet kiváló lehetőséget ad a középiskolás diákoknak, hogy javítsák önéletrajzukat. Célja az etikus életválasztás előmozdítása a fiatalok körében. Az alkalmazásban szereplő szövegnek különböző módszereket kell leírnia a problémák és dilemmák megoldására irányuló etikai alapú megközelítés alkalmazására. Azt is meg kell jelennie valós példák a kérelmező személyes tapasztalat.

Az egyetlen hátránya, hogy csak a lakosok Greater Arizona lehet alkalmazni. Mégis, a díjak megéri. Öt pályázó kap ösztöndíjat kezdve 1 500 nak nek 500 USD (először az ötödik helyen ennek megfelelően).

Herrman & Herrmann esszé az innovációs ösztöndíjról
Ez a verseny kiemelkedik a többiek között, mivel arra ösztönzi a pályázókat, hogy használják kreativitásukat. A diákok nemcsak esszéket, hanem műalkotásokat, verseket, sőt videókat, dalokat is beküldhetnek. A kreatív munka befejezése után a versenyzőknek 300 szavas esszét kell írniuk a tanárról, aki inspirálta őket, hogy kreatívak legyenek.

Ez a verseny az egyetemistáknak és a középiskolásoknak szól. Összesen hat nyertest ír elő-hármat Texasból, hármat pedig más államokból. A legjobb esszé 2 500 dolláros díjat hoz a szerzőjének. A második helyezett 1500 és 1000 dollárt kap. A nyertes esszékben szereplő tanárok 1000 dolláros díjat is kapnak a bemenetükért.

Invensis Fiatal Gondolkodó Ösztöndíj
A verseny finanszírozása egy globális outsourcing szolgáltató cégtől származik. Az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából és Ausztráliából érkező diákok versenyezhetnek az 500 dolláros díjért és egy közzétett cikkért. Általában a pályázóknak legalább 600 szót kell írniuk olyan témákról, mint az innovációk és az automatizálás az üzleti folyamatokban.

További előnye, hogy a legjobb esszét a cég honlapján, a közösségi médiában és a blogon teszik közzé. Ez a Verseny egyedülálló lehetőség a jövőbeli írók és újságírók számára, hogy referenciákat kapjanak Önéletrajzaikhoz.

Forrás: https://unsplash.com/photos/505eectW54k

Félelem Nélkül Alkalmazza
Az ilyen ösztöndíjak egyetlen állandó kritériuma egy esszé benyújtása, amely végül nemcsak ösztöndíjat nyer, hanem javítja az írási készségeket is. Tehát akkor is alkalmazza, ha kétségei vannak. Ha a vitatott szabályok túl bonyolultnak tűnnek, ne habozzon segítséget kérni a hivatásos íróktól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük