Posted inEgészségügy

Vassar Brothers Medical Center, hogy részt vegyen a COVID-19 kezelések tesztelésére irányuló szövetségi klinikai vizsgálatokban

Vassar Brothers Medical Center Poughkeepsie részt vesz a National Institutes of Health klinikai vizsgálat célja, hogy azonosítsa ígéretes terápiás kezelések ellen COVID-19.

A National Institute of Allergy and Infectious Diseases által indított ACTIV-5 Big Effect vizsgálat összehasonlítja a kórházi FELNŐTT COVID-19 betegek kezelésében jóváhagyott és vizsgálati gyógyszereket annak meghatározására, hogy mely kezelések a leghatékonyabbak. Ezeket ezután nagyobb klinikai vizsgálatokba helyezik további felülvizsgálat céljából.

Nuvance Health Danbury Hospital Danbury és Norwalk Hospital Norwalk, Connecticut csatlakoznak a testvér Kórház Poughkeepsie között több mint 40 helyek az országban részt vesz a tárgyaláson, amely beiratkozik összesen 90 felnőtt önkéntesek COVID-19 kórházba egyik nuvance három létesítmények.

A vizsgálat a különböző monoklonális antitesteket remdesivirrel kombinációban hasonlítja össze annak meghatározása érdekében, hogy mely kezeléseknek van viszonylag nagy hatása.

A Remdesivir jelenleg a kórházi COVID-19 betegek ellátásának színvonala. A monoklonális antitestek az immunrendszer által természetesen előállított fehérjék laboratóriumi változatai vírusok vagy más kórokozók hatására.

A tanulmány résztvevőit naponta értékelik, miközben kórházba kerülnek. A 8., 15., 22. és 29. napon személyesen és telefonon is látogatják majd őket. A vizsgálat során számos COVID-19 teszt és laboratóriumi teszt is lesz kutatási célokra.

A Nuvance Health részvétele a Frederick Nemzeti laboratóriummal kötött alvállalkozáson keresztül történik, amelyet a Leidos Biomedical Research Inc.üzemeltet. A tanulmány finanszírozását szerződés alapján biztosították.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük