Posted inÜzleti

9 A legjobb online munkahelyek a diákok számára

Több diák, mint valaha külföldön tanul, vagy megy részmunkaidőben, gyakran a pénzügyi nyomás, nem meglepő, hogy egyre több diák keresi a módját, hogy extra pénzt keresni.

Az online munkák azért könnyűek a diákok számára, mert részmunkaidőben végezhetők, és rugalmas munkaidővel rendelkeznek. A diákok önálló vállalkozók lehetnek, vagy szabadúszó szerepeket kereshetnek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy otthonról dolgozzanak. Lehet, hogy az órák nem mindig felelnek meg a menetrendnek, de ha ez azt jelenti, hogy minden hónapban fizetni kell a számlákat, akkor valahol áldozatokat kell hoznia.

Olyan sok online állás áll rendelkezésre, nehéz lehet megtalálni a legjobbat. Ha azt fontolgatja, hogy olyan kifizetődő online munkát talál, amelyet élvezni fog, itt vannak a legjobb online munkáink a diákok számára.

1. Tudományos Írás
Az akadémiai papírok írása kiváló módja annak, hogy extra pénzt keressenek, mert segíthet más diákoknak javítani osztályaikat anélkül, hogy elhagynák a házat. Ha jó vagy az emberekkel, és tudja, hogyan kell jól megmagyarázni a dolgokat, ez a karrier lehetővé teszi, hogy pénzt keressen, miközben segít másoknak a siker elérésében. Mindig lesznek diákok, akik fizetni akarnak valakinek az esszémért. Elindíthatja saját esszéírási szolgáltatását, hogy több hallgatót érjen el, akiknek iránymutatásokra van szükségük a megfelelő tudományos íráshoz.

2. Transzkripció
Ha zenét, podcastokat vagy más rögzített anyagokat szeretne hallgatni, és extra pénzt szeretne keresni, akkor az átírás az a munka, amelynek először a listán kell lennie. Ez egy online munkát, amit tehetünk otthon, mert nem igényel foglalkozó ügyfelek szemtől-szembe minden nap. Megtalálható transzkripciós munkahelyek piacokon, mint például Upwork és Fiverr.

3. Korrepetálás
Manapság, ez könnyebb, mint valaha a diákok keresni néhány extra pénzt korrepetálásával társaik. Az olyan oldalak, mint a Tutor és a Wyzant, lehetővé teszik, hogy beállítsa óráit és árát, és csatlakoztasson egy kiterjedt, segítségre szoruló diákhálózathoz. Nem lesz nehéz munkát találni, amíg kiváló tanfolyamot kínál. Például a matematikai oktatók mindig keresettek. Munka mellett papír írás szolgáltató cégek is biztosítja, hogy sok diák, akiknek szükségük van a segítségedre könnyen megtalálja.

4. Blogolás
Egy másik Online munka azoknak a hallgatóknak, akik szeretnek írni, a blogolás. A blogok bevételszerzésének számos módja van. Felveheti a Google Adsense, do affiliate marketing, szponzorált hozzászólás, ahol a vállalatok fizetnek, és reklámozzák termékeiket az oldalon. Az olyan webhelyek, mint a Blogger vagy a Tumblr, lehetővé teszik egy ingyenes blog elindítását, amely később komoly pénzt kereshet, ha a dolgok jól mennek.

5. Áruk értékesítése a piacokon
Az e-kereskedelem sok kényelmet hozott a vásárlók és az eladók életébe. Egy kiváló módja annak, hogy pénzt, mint egy diák a beszerzési tételek az eBay-en, Amazon, viszonteladó őket a profit. Mindössze annyit kell tennie, hogy azonosítsa a minőségi, kedvező árú tételek nagy a kereslet, és talál néhány megbízható szállítók. Különböző platformokon lehet értékesíteni, többek között olyan közösségi média csatornákon, mint az Instagram vagy a Twitter.

6. Adatbeviteli Feladatok
Rengeteg cég keres adatbeviteli dolgozók, akkor nem lesz gond munkát találni. Ez az egyik legjobb online munkahely a kevés tapasztalattal vagy képzéssel rendelkező hallgatók számára a választott területen, ha elkezdi. Jelenleg több tucat oldalak, ahol regisztrálhat találni adatbeviteli munkák, beleértve Upwork, szabadúszó, és az emberek óránként. A Google gyors keresése több száz további lehetőséget kínál a vállalatoktól.

7. Kézzel készített áruk értékesítése az Etsy-n
Etsy egy online közösség kézművesek, akik eladják a kézzel készített áruk elfogadható áron. A webhely használata egyszerű, lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt feltöltsön képeket a munkájáról. Kapsz minden szükséges támogatást, amikor a növekvő üzleti, amely nem csak segít pénzt keresni sokkal gyorsabb, hanem csinálni valamit, amit szeretsz. Ha már jó a kézművesség, akkor ez lehet a tökéletes lehetőség az Ön számára.

8. Fényképezés
Ha van egy jó szem, kiváló kamera készségek, fontolja meg egy online fotózás üzleti indítása. Az olyan oldalak, mint a Shutterstock, egyszerű módot kínálnak arra, hogy feltöltsék a fényképeiket, és csomagokban értékesítsék őket. Minél kreatívabb felvételeket készítesz, annál valószínűbb, hogy az emberek meg akarnak vásárolni tőled. Vannak olyan webhelyek is, ahol az emberek feliratkozhatnak a kiváló minőségű stock képek licencelésére projektjeikhez vagy kiadványaikhoz. Az olyan webhelyek, mint a Dreamstime, lehetővé teszik, hogy bárki, akinek kiváló kamerája van, extra pénzt keressen, ha képeket tölt fel mások számára.

9. Virtuális Asszisztens Feladatok
Sok vállalkozás úgy dönt, hogy menjen a távoli munka útvonal, jó asszisztensek nagy a kereslet. Sok induló virtuális asszisztenst alkalmaz távoli csapataik részeként vagy részmunkaidős munkavállalóként a közösségi média marketing és grafikai tervezési munkáira. Ez egy kiváló koncert a diákok számára, hogy kiváló szervezeti és kommunikációs készségekkel dolgozzanak, miközben tapasztalatokat szereznek.

Következtetés
A főiskola drága törekvés, de a megfelelő gondolkodásmóddal és néhány stratégiai tervezéssel is meg lehet oldani. Ezek a munkák lehetővé teszik, hogy megfeleljen a költségeket, és élvezze a főiskola nélkül a terhet a hallgatói adósság lógott a feje fölött érettségi után. Mindaddig, amíg hajlandó egy kis extra erőfeszítést tenni azon felül, amit már meg kell tennie az iskolában, ezek a munkák segíthetnek abban, hogy zökkenőmentesen átjuthasson az egyetemen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük