Posted inEgészségügy

Hyde Park nő megbízott kovácsolás kábítószer előírások

Egy Hyde Park-i nőt letartóztattak kábítószer-receptek hamisításával kapcsolatos vádak miatt, Dr. Anthony Sarayno irodai asszisztensként végzett munkája révén a Hyde Parkban. A letartóztatás a Dutchess County Drug Task Force és az amerikai kábítószer-Végrehajtó Ügynökség (DEA) egy éves közös vizsgálatának eredménye.

Az 53 éves Alison Albertsont 2021.augusztus 4-én vették őrizetbe. Albertson dolgozott Dr. Sarayno a Hyde Park egészségügyi központ 5 Alexander Drive Hyde Park. A tisztviselők szerint Albertson több éve dolgozott ott.

2020 őszén a Dutchess County Drug Task Force riasztották Albertson illegálisan kiadására narkotikus előírások több beteg. A Dutchess Megyei Kábítószerügyi Munkacsoport a DEA-val és a kábítószer-ellenes Hivatallal együtt nyomozást indított Albertson ellen. Egy évig tartó vizsgálat után, a Dutchess Megyei kábítószer-munkacsoport több olyan receptet tudott azonosítani, amelyeket illegálisan adtak ki több betegnek, amelyben a hatóságok szerint Albertson felelős azért, hogy az orvos tudta nélkül elektronikusan küldjön a helyi gyógyszertárakba.

Albertson vádolták három bűntett rendbeli bűncselekmény megszemélyesítése megfelelően engedélyezett orvos.

Albertsont kiállították a Hyde Park Court-ban. A DEA-NY Strike Force taktikai elterelő osztag, a New York-i Állami kábítószer-végrehajtási Hivatal, valamint a város Hyde Park rendőrség is segített a vizsgálatban. További díjak függőben lehetnek, a bűnüldöző tisztviselők szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük